Word nu lid!

Beste bezoeker,

Word nu lid!
Word nu lid van onze nieuwe Seniorenvereniging ZWH Zwanenburg-Halfweg. De contributie bedraagt per kalenderjaar €20,00. Uw partner wordt lid voor slechts €15,00. Voor 2015 betaalt u geen contributie.

Anbo is duurder en u krijgt er minder voor
Beseft u goed dat de anbo de contributie heeft verhoogd voor het jaar 2016. De jaarlijkse contributie voor 2016 werd door de Ledenraad van de ANBO vastgesteld op € 40,00 voor alleenstaande leden en € 33,80 voor partnerleden (bron: anbo.nl). Dat betekent dat u bij de anbo twee keer zoveel contributie betaald! Word u nu lid van onze nieuwe Seniorenvereniging, dan bespaart u en uw partner in 2016 in totaal €38,00!

U geniet dezelfde voordelen als voorheen, maar dan voor minder
Met uw lidmaatschap van ZWH geniet u van dezelfde collectiviteitskorting bij Zorg & Zekerheid als die een anbo-lid geniet. Tevens kunt u nu van een collectiviteitskorting bij CZ genieten. Daarnaast worden alle activiteiten die u van de anbo gewend was, gewoon voortgezet, zodat u niets hoeft te missen. Het voordeel is dat niet slechts een fractie van het contributiegeld aan u als lid wordt besteed, maar álle contributie! Let wel, om onze activiteiten betaalbaar en laagdrempelig te houden, mogen alleen leden van ZWH meedoen aan onze activiteiten.

Hoe word ik lid?
Het enige wat u hoeft te doen om lid te worden, is het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en bij een van onze vrijwilligers/bestuursleden in te leveren. U kunt ook het formulier bij een van onze vrijwilligers ophalen. Het digitale formulier vind u hier:
inschrijfformulier ZWH + Machtiging

Wilt u meer informatie over de collectiviteitskorting bij Zorg & Zekerheid? Deze informatie vind u hier: Informatie over collectiviteitskorting Zorg en Zekerheid

Wilt u meer informatie over de collectiviteitskorting bij CZ zorgverzekeringen? Deze informatie vind u hier: Informatie over collectiviteitskorting CZ zorgverzekeringen

Mocht u vragen hebben, of suggesties, dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken via arnoud.hulst@gmail.com of via de telefoon 06-16287873.

Namens de vereniging heet ik u alvast van harte welkom!

Dhr. A. (Arnoud) Hulst