Slide show

Word lid

Word nu lid!
Word nu lid van onze nieuwe Seniorenvereniging ZWH. De contributie bedraagt per kalenderjaar €20,00. Uw partner wordt lid voor slechts €15,00.

Hoe word ik lid?
Het enige wat u hoeft te doen om lid te worden, is het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en bij een van onze vrijwilligers/bestuursleden in te leveren. U kunt ook het formulier bij een van onze vrijwilligers ophalen. Wilt u zich aanmelden? Klik hier voor ons digitale aanmeldformulier.

U geniet dezelfde voordelen als voorheen, maar dan voor minder
Met uw lidmaatschap van ZWH geniet u van dezelfde collectiviteitskorting bij Zorg & Zekerheid als die een anbo-lid geniet. Tevens kunt u nu van een collectiviteitskorting bij CZ genieten. Daarnaast worden alle activiteiten die u van de anbo gewend was, gewoon voortgezet, zodat u niets hoeft te missen. Het voordeel is dat niet slechts een fractie van het contributiegeld aan u als lid wordt besteed, maar álle contributie! Let wel, om onze activiteiten betaalbaar en laagdrempelig te houden, mogen alleen leden van ZWH meedoen aan onze activiteiten.

Mocht u vragen hebben, of suggesties, dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken via info@sv-zwh.nl of via de telefoon 06-16287873.

Namens de vereniging heet ik u alvast van harte welkom!

Dhr. A. (Arnoud) Hulst

Privacy verklaring SVZWH

Bij aanmelding dient u de contributie over her eerste jaar zelf te voldoen op bankrekening nummer NL 24 INGB 00070497 96 ten name van Seniorenvereniging ZWH.

Vanaf het tweede jaar zal de contributie via machtiging automatisch worden afgeschreven.

* Velden met een * zijn verplicht.