Seniorenvereniging ZWH

Seniorenvereniging ZWH Zwanenburg-Halfweg

Word lid

Word nu lid!
Word nu lid van onze nieuwe Seniorenvereniging ZWH. De contributie bedraagt per kalenderjaar €20,00. Uw partner wordt lid voor slechts €15,00.

Hoe word ik lid?
Het enige wat u hoeft te doen om lid te worden, is het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en bij een van onze vrijwilligers/bestuursleden in te leveren. U kunt ook het formulier bij een van onze vrijwilligers ophalen. Wilt u zich aanmelden? Klik hier voor ons digitale aanmeldformulier.

U geniet dezelfde voordelen als voorheen, maar dan voor minder
Met uw lidmaatschap van ZWH geniet u van dezelfde collectiviteitskorting bij Zorg & Zekerheid als die een anbo-lid geniet. Tevens kunt u nu van een collectiviteitskorting bij CZ genieten. Daarnaast worden alle activiteiten die u van de anbo gewend was, gewoon voortgezet, zodat u niets hoeft te missen. Het voordeel is dat niet slechts een fractie van het contributiegeld aan u als lid wordt besteed, maar álle contributie! Let wel, om onze activiteiten betaalbaar en laagdrempelig te houden, mogen alleen leden van ZWH meedoen aan onze activiteiten.

Mocht u vragen hebben, of suggesties, dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken via info@sv-zwh.nl of via de telefoon 06-16287873.

Namens de vereniging heet ik u alvast van harte welkom!

Dhr. A. (Arnoud) Hulst

Privacy verklaring SVZWH

* Velden met een * zijn verplicht.